:despre noi:  :tarife:  :contact:

Vezi galeria de imagini.

Vezi galeria de imagini.

Vezi galeria de imagini.

 

Capacitate 6-8 persoane

Apa filtrata si tratata permanent

 

Când vorbim despre jacuzzi, ne referim la căzi cu hidromasaj, la numele categoriei de produse, dar de fapt Jacuzzi este numele unei familii care a inventat căzile cu jeturi de apa-aer binecunoscut ca si hidromasaj. Totul a început în anii 1900 când cei 7 fraţi Jacuzzi au emigrat din Italia în California unde au revoluţionat lumea cu invenţiile lor producand primul prototip de cada in 1956.

 

Produsele inventate de Jacuzzi au devenit cunoscute în întreaga lume şi chiar dacă au aparut si alţi producători de căzi şi minipiscine cu hidromasaj, pe acestea tot "jacuzzi" le numim.

 

Cateva dintre beneficiile căzilor cu hidromasaj sunt; îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, relaxarea musculară şi relaxarea minţii. Oboseala dispare odată cu relaxarea umerilor, a spatelui, a picioarelor, părţi ale corpului ce sunt supuse acţiunii miraculoase şi extraordinare a jeturilor formate 50% apă, 50% aer. 

 

Hidromasajul este un stimulent al endorfielor şi un analgezic natural. Temperatura apei se reglează după dorinta, dar o baie ideală este cea cu apa la o temperatură cu un grad mai scăzută decât temperatura corpului.

 

Copyright © 2010 Club RaAy - Braila