:despre noi:  :tarife:  :contact:

Vezi galeria de imagini.

Vezi galeria de imagini.

Vezi galeria de imagini.

 

 

Sauna este o camera mica sau o casa proiectata ca fiind un loc unde sa experimentati sedinte de fierbinteala umeda sau uscata, sau un stabiliment cu una sau mai multe dintre aceste facilitati, precum si alte facilitati auxiliare. Aceste facilitati provin de la sauna finlandeza. Metaforic, se poate folosi termenul sauna si pentru a descrie un mediu neobisnuit de fierbinte si umed. Retineti ca o baie de sauna se numeste kylpy ( sauna se refera la incaperea unde se face baia nu la procesul in sine).

 

Pe timpul sederii in sauna uscata, se produce un nivel redus de deshidratare la nivelul tesuturilor, care poate fi "pus la loc" prin simpla consumare a unui pahar cu apa. Sauna este ideala pentru imunitate, eliminarea racelilor si pentru piele.

 

Pentru ca se elibereaza o caldura uscata, uleiurile esentiale se volatilizeaza mult mai eficient si au un efect mult mai intens. Sunt recomandate aromele de menta si eucalipt contra racelii, pentru relaxare esentele de trandafir si lavanda, iar pentru energizare, esentele de mandarina si portocale. 

 

 

Sauna uscata este un tratament modern cu efecte imbatabile.

 

 

Copyright © 2010 Club RaAy - Braila