:despre noi:  :tarife:  :contact:

Facilitatile si conditiile de inalta clasa fac din clubul RaAy unul dintre cele mai bune locuri din Braila in care poti petrece timpul liber, facandu-te sa te simti ca si cand ai fi in cu totul alta parte.

Vezi galeria de imagini.

Situat pe malul Dunării, la Brăila, Clubul Ra Ay, dispune de o piscină acoperită semiolimpică, jacuzzi, saună, antrenori de înot specializaţi, dar şi multe alte servicii. Ţinând cont de faptul că piscina este acoperită puteţi practica înotul în orice perioadă a anului şi vă puteţi lua şi copiii cu dumneavoastră pentru a-i iniţia în tainele înotului. Clubul Ra Ay nu este doar pentru iubitorii de înot ci şi pentru iubitorii de SPA şi pentru cei care vor să se menţină în formă. Aici sportul e o artă şi o plăcere, alături de instructori autorizaţi.

Vezi galeria de imagini.

Sala de fitness cu suprafata de  300 de mp, este dotată cu aparate ultramoderne, americane, marca Cybex, iar pentru sala de aerobic Clubul Ra Ay este dotat cu simulatoare de mişcare, programele fiind asistate de instructori calificati.

Vezi galeria de imagini.

După antrenament puteţi face un masaj sau un duş subacval care vă vor pune cu siguranţă pe picioare pentru a savura şi o băutură la bar sau pe tareasa clublui. Şi dacă tot vorbim de mişcare, trebuie să ştiţi că nu au fost uitaţi nici iubitorii de tenis şi fotbal. Cele două terenuri ale Clubului Ra Ay vă stau la dispoziţie în fiecare zi pentru un meci de fotbal sau de tenis cu prietenii.

Vezi galeria de imagini.

Vă puteţi închipui că toate aceste lucruri le găsiţi într-un singur loc? Dacă nu ne credeţi şi vreţi să vă convingeţi mergeţi la Clubul RaAy din Brăila, situat pe malul Dunării, la Debarcader. Şi, după ce veţi vedea condiţiile şi serviciile de aici, cu siguranţă vă veţi dori să le treceţi pragul din ce în ce mai des.

 

 

Copyright © 2010 Club RaAy - Braila